Balder-reunion!

I kväll är det återföreningsträff för alla forna 9a och b:are!

80952-148

Balder <3

Det är vid niotiden hemma hos mig. Vet ni inte var jag bor eller undrar något annat är det bara att ringa!Ta gärna med gamla bilder, filmer eller annat från vår musikklasstid. Och om ni vill ha något att äta, ta gärna med det också.

ALLA som gick i 9a eller b är väldigt väkomna! Dra med er dem ni vill ska komma, eller dyk bara upp.
Och nej, Danne, man behöver inte ha frack. ;)
 
Det ska bli så kul att träffa alla igen! VÄLKOMNA!

//Sofia (och Elin och Lovisa, för det var vår gemensamma idé)


Att njuta av hösten

 Den härligaste månaden för mys-älskare som mig själv!



Jag vet att jag inte har varit särskilt aktiv med bloggandet på senaste tiden, men jag kan helt enkelt inte samla tankarna tillräckligt för att få ihop ett enda vettigt uttalande. Jag misstänker att det inte kommer att bli bättre inom en alltför snar framtid, så jag tar en liten paus i bloggandet på ett par veckor. Jag återkommer när allt inte är lika uppochner, utochin och bakochfram längre. 

 Sköt-om-er-kramar så länge!

//Sofia


Många skulle vara lyckliga över att ha dina problem

Jag får små uppvaknanden ibland. Den här veckan har innehållit tre sådana.

Uppvaknande nr. 1: Jag kommer på att det finns så mycket annat trevligt här i världen, förutom internet.
Och otrevligt (typ läxor). Att bloggvärlden förvisso är rolig, men inte livsviktig. Så det är därför jag inte har skrivit på ett tag, men miströsta icke! Vem vet vad som händer framöver..

Uppvaknanade nr. 2: Jag inser hur läskigt lyckligt lottad jag är.
Jag sitter och tittar på TV, zappar förbi ett program om tuberkulos. Om människor med tuberkulos. Om en man med tuberkulos och aids och cancer och två år kvar att leva och tre barn under sex år.  Och jag inser hur jäkla bra jag har det.
Att en och annan olämplig förälskelse, en borttappad plånbok, ett hägrande matteprov eller ett humör jag inte alls verkar styra över själv nog inte är så farligt ändå. Jag inser hur glad jag är över att vara frisk och ung och verkligen ha alla möjligheter till ett bra liv.  
"Många skulle vara lyckliga över att ha dina problem?" - Ett ordspråk som jag hittade i min elevkalender, men som lika gärna kunde varit något nån sagt till mig eller nån jag känner. Och jag kände mig bara så träffad. Gör du också det?

Uppvaknande nr. 3: Eller kanske mer "upphittande", en finfin replik ur en underbar film. Det kan tyckas underligt att efter tolv timmars filmtittande fastna för just den här repliken, men den var bara så skön; 

That doesn't make any sense, but then again, you are very small.

 Det förklarar allt, eller hur? (Till er som känner mig vill jag bara säga att detta inte var ett erkännande om min litenhet, bara en bra filmreplik)


Sist men inte minst, den här långhelgen har varit ovanligt mysig. Kanske inte så värst studieinriktad, (tror de seriöst att man ska plugga på studiedagarna, eller?) men väldigt kul. Och jag har hunnit träffa alla mina fyra bästa! Kärlek på er och tack för att ni finns!


 Jag tänkte skriva "godnatt" här, men sedan kom jag på att det här nog var bättre: Vakna upp! :D

//Sofia